Jó példát mutatnánk
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Decembermanók és kedves Főmanó, aki közvetlenül a Mikulás helyetteseként dolgozol! Üdvözlünk, mi vagyunk Tomi és Balázs. Tudjuk, hogy ilyenkor sok munkád van. Reméljük, senki nem túl fáradt nálatok!

Kedves Főmanó, először is néhány szót rólunk: én (Tomi) idén lettem nyolcéves, és szeretek focizni, rajzolni és tanulni is; Balázs, a kisöcsém ötéves lett, és imádja a vonatokat meg az állatokat. Mindketten igyekeztünk jól viselkedni egész évben, és segítettünk anyunak és apunak, amikor tudtunk.

Arra gondoltunk, most megírjuk, mit szeretnénk karácsonyra. Tudjuk, hogy nem kérhetünk sokat, mert annyi gyerek van a világon, akik ajándékot várnak. Ezért mi csak egy dolgot szeretnénk: egy távirányítós vonatot. Mindketten nagyon szeretünk vonatokkal játszani, és egy távirányítós vonat nagy örömöt okozna nekünk.

Emellett szeretnénk megígérni neked pár dolgot. Tomi (ez én vagyok) megígéri, hogy továbbra is szorgalmasan segít anyunak a házimunkában. Balázs megígéri, hogy megtanulja a betűket, és segít összeszedni a játékait minden este. Azt is megígérjük, hogy mindig udvariasak leszünk, és tisztelni fogjuk a többi embert. Szeretnénk jó példát mutatni másoknak is.

Minden jót kívánunk neked, és vigyázz magadra a sok utazás közben!

Sok szeretettel, Tomi és Balázs

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Hallottál az elefántokról?
Én megpróbáltam…

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Védjük őket!

Az emberek többsége érdeklődik a minket körülvevő élővilág iránt. Mindenki örül a tavasz hírnökeként a…
PEOPLE TEAM tábor

Nem támadt kedvem hazatelefonálni

Virág négy éven át táborozott a PEOPLE TEAM-ben, legutóbb azonban táboroztatónak jelentkezett a kecskeméti gyerekfesztiválra.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A legendás mártír

Szent Borbála, a bányászok védőszentje az egyik legnépszerűbb szent, a legtiszteletreméltóbb női szentek egyike. December 4-én Európa sok országában megünneplik…
PEOPLE TEAM tábor

Pluszóráink végnapjai?

Már csak egy hét választ el minket az őszi óraátállítástól. A változtatás október 29-én, 03:00-kor…
PEOPLE TEAM tábor

Táborválasztás a világban

Így választunk napközis tábort nagyjából mindenhol. Alan Saltz (USA) tábori programigazgató említ nekünk néhány sarkalatos…
PEOPLE TEAM tábor

Orsolya–nap

Orsi idegesen lapozgatta a telefonját a táborban. Anna huppant mellé az ágyra, és megkérdezte: –…