Hogyan találd meg AZT a tábort?

Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Ha szeretnéd, hogy gyermekeidnek hasznos élményben legyen részük nyáron, akkor a nyári táborok a megoldás.

A nyári táborokban számos tevékenység várja a résztvevőket – túrázás, úszás, kézművesség, sport és csoportjátékok, robotépítés, programozás, színészet, illetve ezer és ezer más lehetőség attól függően, milyen tématábort sikerül kiszemelnetek. Bármelyikre is esik a választásotok, általánosságban elmondható, hogy a táborozás segít a gyerekeknek a magabiztosságuk és képességeik fejlesztésében.

Akár a napközis vagy bejárós, akár az ottalvós táborozások számos előnyt kínálnak a szocializációval, az életre szóló készségekkel, a tapasztalatszerzéssel, ám akár a döntéshozatallal vagy az érzelmi fejlődéssel összefüggésben is. Támogatják a megfelelő önkép formálódását, az önbecsülést és az önellátást, miközben a gyerekek hasznos életképességekkel és megismételhetetlen élményekkel gazdagodnak.

A szerencsés táborválasztás a táborozó életkorától, érdeklődésétől, személyiségétől is szorosan függ, viszont a döntéshozatal előtt nem feledkezhettek meg a tábor oktatási-nevelési módszereiről vagy a közösséget átfogó céljairól sem. Végezzetek előzetes kutatásokat, tájékozódjatok az ugyancsak gazdag táborkínálatról, majd egyeztessetek a gyerekekkel a benyomásaitokról és a beszerzett infókról, hogy közösen dönthessetek jól.

Hajrá, nyár, hajrá, táborozás!

PT

Biztonságos kikötő vagy
Csekkold a saját gyerekkorodat!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ