Én megpróbáltam…
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Remélem, jól vagy! Én a Kati vagyok, és már izgulok a karácsony miatt. Tudod, idén már nyolc leszek december 29-én. Próbáltam egész évben jó lenni, viszont néha nehéz volt, mert a kisöcsém, Pirke (ez becenév, de hosszú elmagyarázni, hogyan jött, az igazi neve Maxi) olykor gonosz tréfákat űzött velem. Én persze igyekeztem türelmes lenni.

Vajon mennyire voltam jó idén? Hallottam, hogy te szupertitkos nyilvántartást vezetsz minden gyerekről. Hát, megpróbáltam nem csetleni-botlani, de néha nem tudtam megállni, hogy ne nevessünk olyan dolgokon, amik a kicsiknek viccesek, de a felnőtteknek talán nem annyira.

Van egy kérdésem is: azon gondolkodom, hogy kaphatnék-e egy szuper legókészletet? Tudom, hogy a legót szereted. Én is. Szeretnék egy olyat, amiből egy hatalmas várat lehet építeni, és talán néhány szuper lovacska is benne lehet. Remélem, nem vagyok túl merész a kérésben!

Még valami! Kérlek, ne felejtsd el a kisöcsémet sem. Pirke még kicsi, de végül is jó kisfiú. Ő nagyon szeretne egy plüssmacit, amit mindenhova magával vihet. Kicsit aggódom, hogy elveszíti, ha túl pici lesz, szóval legyen inkább minél nagyobb, ha lehetséges. Majd én is segítek vigyázni rá.

Mikulás, köszönöm, hogy mindig eljössz hozzánk, és boldoggá teszed a decembert! Remélem, találkozunk a kandallónál! Készítünk majd neked meleg teát, hogy felmelegedj a hosszú út után.

Sok szeretettel, Kati

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Jó példát mutatnánk
Melyik listán vagyok?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Séta egy arborétumban

Az előző cikkeim a szentjánosbogár-rajzásról szóltak. Arra gondoltam, hogy akkor azt az arborétumot mutatom be…
PEOPLE TEAM tábor

Sárkányeregetés

A sárkányeregetés kedvelt szabadidős tevékenység, történelme pedig már több mint 2000 éves múltra tekint vissza.…
PEOPLE TEAM tábor

Potpourri házilag

A szoba illatosítása nem új keletű dolog, vásárolható és házilag egyaránt elkészíthető frissítők nagy számban…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Ne égesd el a jövőnket!

Több mint húsz éve hirdették meg először az égetésellenes világnapot, méghozzá november 8-ra. A neve…
PEOPLE TEAM tábor

Művészetterápiák

A borderline személyiségzavar kezelését szakképzett terapeuták végzik, egyéb módszerek mellett a művészetterápiákat is alkalmazzák. A…
PEOPLE TEAM tábor

Múzeumba megyünk

– Nem akarok múzeumba menni! – nyűgösködött Matyi. – Ugyan miért nem? – nézett fel…
PEOPLE TEAM tábor

Vince – teli a pince

Tegnap, hiába van január, a faültetésről írtam, most pedig a szőlőről, szintén a tél végén.…