Élő zene a szabadban
Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

Az élő zenés, nagyzenekaros koncerteknek varázserejük van. Összehozzák a különböző korcsoportú embereket, és felejthetetlen élményt nyújtanak egyszerre. A zene rendkívül sok érzelmet ad át, ezek az üzenetek az énekesek segítségével jutnak el a hallgatókhoz. Ők a maguk módján értelmezik és befogadják azokat. Természetesen mindenkinek mást jelent egy-egy dal.

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy melyik a jobb: élő zenés koncert vagy online zenehallgatás otthon egyedül, esetleg társasággal. Mindkét esetben ugyanazok a dalok szólnak, sőt otthon tisztábban, mert a felvett számot hallgatod. Ha nem tudod eldönteni, akkor azt javaslom, hogy hallgasd meg a kedvenc előadód, együttesed koncertjét otthon egyedül, majd, ha megteheted, menj el egy koncertjére! Garantáltan más-más a kettő. Ha kimozdultok, akkor ahhoz előkészültök, lányok esetén sminkeltek, kicsinosítjátok magatokat, ruhákat próbáltok. Odaérkezve találkozhattok ismerősökkel, barátságot köthettek új emberekkel, és a tömeg magával ragad mindenkit. Az a jó benne, hogy olyanokkal bulizol, akik ugyanazt a zenei stílust szeretik, mint te, hangosan énekeltek, visz a lendület, az ilyen alkalmakkor mindenki bátrabb egy kicsit, és kilép a komfortzónájából.

Sokféle koncertlehetőség adódik, főleg nyáron. A falunapok, fesztiválok kitűnő lehetőséget adnak minden korosztálynak. Mindenki ki tudja választani a neki tetsző programot.

A falunapok egyik nagy előnye, hogy sok helyen nem szednek belépőt. A fellépőket úgy válogatják össze, hogy a gyerekek, fiatalok és az idősebbek is jól tudják magukat érezni.

A fesztiválok belépői nagyon drágák, de jobban tematizáltak zenei szempontból (rockzene, retró, house, jazz, pop). Hónapokkal előbb kihirdetik a fellépőket, elkezdik árusítani a jegyeket.

A javaslatom az lenne, döntsd el, hogy melyikre szeretnél elmenni, vedd figyelembe az anyagi lehetőségeidet, de mindenképp mozdulj ki otthonról! Szerezz élményeket, érezd nagyon jól magad, hiszen egyszer vagy fiatal!

Kropokné Kiss Éva


Elemlámpázás
Új lehetőségek Földünk védelmében

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Itt mindenki egyenlő

Ebben a táborban fontos, hogy mindenki jól érezze magát. A PEOPLE TEAM új generációs nyári…
PEOPLE TEAM tábor

Gyermeknap

– Gyerekek, holnap nem lehet lustálkodni, korán keltek! – figyelmeztette Zsófit és Matyit Nagypapa. –…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Fára mászni még mindig jó!

Az előző cikkem az emberre irányította a figyelmet, a mostani az állatvilágra fókuszál. A fára…
PEOPLE TEAM tábor

Három kontinens fúziója

Kedvenc nyári kajáink: hamburger. Ha hamburger, akkor Amerikai Egyesült Államok? Nem ilyen egyszerű a dolog.…
PEOPLE TEAM tábor

Kupakokból játékok (2)

Figyelem! Folytatás következik. Színvarázs a hatodik játék a sorban. Ehhez nagyon sok kupak kell, lehetőleg…
PEOPLE TEAM tábor

Kupakokból játékok (3)

Akkor ahogy megbeszéltük, a mai alkalommal a középiskolásoknak adok tippeket. A tizenegyedik számú egy memóriajáték,…