Élő zene a szabadban
Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

Az élő zenés, nagyzenekaros koncerteknek varázserejük van. Összehozzák a különböző korcsoportú embereket, és felejthetetlen élményt nyújtanak egyszerre. A zene rendkívül sok érzelmet ad át, ezek az üzenetek az énekesek segítségével jutnak el a hallgatókhoz. Ők a maguk módján értelmezik és befogadják azokat. Természetesen mindenkinek mást jelent egy-egy dal.

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy melyik a jobb: élő zenés koncert vagy online zenehallgatás otthon egyedül, esetleg társasággal. Mindkét esetben ugyanazok a dalok szólnak, sőt otthon tisztábban, mert a felvett számot hallgatod. Ha nem tudod eldönteni, akkor azt javaslom, hogy hallgasd meg a kedvenc előadód, együttesed koncertjét otthon egyedül, majd, ha megteheted, menj el egy koncertjére! Garantáltan más-más a kettő. Ha kimozdultok, akkor ahhoz előkészültök, lányok esetén sminkeltek, kicsinosítjátok magatokat, ruhákat próbáltok. Odaérkezve találkozhattok ismerősökkel, barátságot köthettek új emberekkel, és a tömeg magával ragad mindenkit. Az a jó benne, hogy olyanokkal bulizol, akik ugyanazt a zenei stílust szeretik, mint te, hangosan énekeltek, visz a lendület, az ilyen alkalmakkor mindenki bátrabb egy kicsit, és kilép a komfortzónájából.

Sokféle koncertlehetőség adódik, főleg nyáron. A falunapok, fesztiválok kitűnő lehetőséget adnak minden korosztálynak. Mindenki ki tudja választani a neki tetsző programot.

A falunapok egyik nagy előnye, hogy sok helyen nem szednek belépőt. A fellépőket úgy válogatják össze, hogy a gyerekek, fiatalok és az idősebbek is jól tudják magukat érezni.

A fesztiválok belépői nagyon drágák, de jobban tematizáltak zenei szempontból (rockzene, retró, house, jazz, pop). Hónapokkal előbb kihirdetik a fellépőket, elkezdik árusítani a jegyeket.

A javaslatom az lenne, döntsd el, hogy melyikre szeretnél elmenni, vedd figyelembe az anyagi lehetőségeidet, de mindenképp mozdulj ki otthonról! Szerezz élményeket, érezd nagyon jól magad, hiszen egyszer vagy fiatal!

Kropokné Kiss Éva


Elemlámpázás
Új lehetőségek Földünk védelmében

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Főttkukorica-evés

Nyár közepén sok helyen kapható a főtt, csöves kukorica. Otthon is megfőzheti az, aki nagyobb…
PEOPLE TEAM tábor

A legjobb meló a világon

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Fára mászni jó!

Köztudott dolog, hogy a fára mászásnak jótékony hatásai is vannak az emberre. Főleg a gyerekekre.…
PEOPLE TEAM tábor

Trambulinozás

A trambulin szintén korszakunk kedvelt szabadtéri játéka. Az inuit nép használta először. Játékként és életmentő…
PEOPLE TEAM tábor

Babzsák (1)

Régi idők játéka a babzsák. A mai magyar társadalom teljes egésze ismeri, illetve – azt…
PEOPLE TEAM tábor

Rómától Mexikóig

Kedvenc nyári kajáink: palacsinta. Ha palacsintáról van szó, nem feltétlenül a nyár jut eszünkbe. Hiszen…
PEOPLE TEAM tábor

Biciklizés

Az egyik legelterjedtebb sport a kerékpározás. Elgondolkodtál már azon, hogy kinek a nevéhez fűződik ennek…

Találd ki előre!

Két és fél hónap vakáció… hm, több mint elégnek tűnik. Aztán elszaladnak a hetek, és…