Találd ki előre!

Nyári ötlet

Két és fél hónap vakáció… hm, több mint elégnek tűnik. Aztán elszaladnak a hetek, és úgy érzed, hogy nem csináltál semmi értelmeset. Összeollóztunk egy listát az ideális szünidőhöz.

Pihenj!

A pihenés kimerül Netflix-falásban? Ezt az érzést szorozd meg a megtekintett sorozatok számával, és észreveszed, hogy máris elröppent egy hónap a vakációból, igazi élmény nélkül.

Barátkozz!

Továbbra is szinte kizárólag chaten dumálsz a barátaiddal? Vegyél fel inkább valami vállalható hacukát, és irány a friss levegő, de most!

Gyúrj!

Chipset tömsz magadba, Insta-filtereken élsz, éjszakánként meg virtuális játékokban méred össze a haverokkal, hogy melyikőtök izmosabb? Lábra és hasra is gyúrj!!

Okosodj!

Ha nem jutsz a kötelezőolvasmányok-lista végére, ne keseredj el: vakáció egyszer van évente! Lehetsz laza és következetes egyszerre. Vedd figyelembe, hogy utólag, év közben kell lépést tartanod a tantervvel.

Újíts!

Voltál már? Vagy idén nyáron is a nagyihoz mász, mint minden évben? Válts nyári táborra! Ha jó tábort választanátok, nem árt körülnézni, érdeklődni az ismerősöktől a tapasztalataikról.

, , ,
Nem csupán napközis

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ