Könyvtár
Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

Nyáron esik az eső? Nem tudsz mit csinálni? Ha eddig olvastad az írásaimat, akkor biztosan tudod, hogy vannak benne kinti és benti programok egyaránt. Ha egyikhez sincs kedved, és nem szeretnél otthon maradni, akkor menj el a könyvtárba!

Arra is biztatlak, hogy ezt ne csak nyári szünetben tedd meg, hanem iskolaidőben is látogass el a lakóhelyedhez legközelebbibe. Ez első olvasatra unalmasnak tűnhet, azonban hidd el, nem az! Szerintem ennél izgalmasabb dolog nincs is a világon, mint hogy könyvekkel megrakott polcok között sétálsz és a kedvenceid közül válogatsz, valamint megnézed az újdonságokat.

Sajnos nem fogsz sok emberrel találkozni, mert a könyvtárba látogatók száma jelentősen csökkent az utóbbi években. Ennek oka az is, hogy a technikai fejlődésnek köszönhetően megjelentek a hangoskönyvek, és telefonra is letölthetőek ebben a formában és nyomtatva is. A sajtótermékek szintén megjelennek online formában. Mindez arra ösztönöz minket, hogy ki se mozduljunk otthonról, nyomkodjuk egész nap a telefonunkat. Pedig ha megfogsz egy könyvet, akkor az teljesen más érzést nyújt, mint ha csak az okostelefont érintenéd. Illata van, valóságosabb. Én személy szerint imádom a könyvek illatát, és szeretek a könyvtárban nézelődni.

A következő néhány cikkem a könyvtárral, a könyvekkel, újságokkal kapcsolatos lesz. Remélem, hogy izgalmasnak fogod találni, és várod majd az újabb és újabb történeteket. Táboraink célja kettős: természetesen a szórakozás a fő, de fontosnak tartjuk azt is, hogy kampányoljunk a tudás és az olvasás fontossága mellett.

Kropokné Kiss Éva

Vizes játékok
Étel az ókorból

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A legjobb meló a világon

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Árnyjátékok

Maradjunk most még egy kis ideig az elemlámpánál! Kinti program volt a kincskeresés éjjel, most…
PEOPLE TEAM tábor

Kupakokból játékok (2)

Figyelem! Folytatás következik. Színvarázs a hatodik játék a sorban. Ehhez nagyon sok kupak kell, lehetőleg…
PEOPLE TEAM tábor

Pizzasütés 1.

Mindenki nagy kedvence a pizza. Főleg, ha ropogós, és változatos feltétekkel készül. Sokan rendelik és…
PEOPLE TEAM tábor

Strandröplabda

A nyári ötletek legújabb cikkében a strandröplabda kerül górcső alá. Hogy miért? Mert a legjobb…
PEOPLE TEAM tábor

Ügyességi játékok

Az első ügyeségi játék, amiről írni szeretnék neked, az az ördögbot. A cirkuszból lehet ismerős,…