Zokni, kesztyű, drágakő
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Közeleg a karácsony. Először szeretnék neked boldog ünnepeket kívánni, és remélem, jól vagy ott az Északi-sarkon! Írj, ha bármiben segíthetek! Rendelkezésre állok.

Idén rengeteg dolgot szeretnék kérni tőled. Elsőként szeretnék néhány rubintot. Tudom, hogy ez nagy kérés, de szeretném, ha lenne néhány csillogó kincsem. Aztán szeretnék egy rollert, amivel gyorsan száguldhatok a barátaimmal. Kellene egy doboz is a legóimnak – már annyi van, hogy alig fér el a szobámban. Aztán szeretnék néhány új zoknit, kesztyűt és egy meleg sálat, mert a téli hidegben ezek kimondottan hasznosak lesznek. Szeretnék egy könyvet is a zsiráfokról. Ők a kedvenc állataim. Szeretnék még többet megtudni róluk. Ha lehetséges, szeretnék egy kis gyurmát is, olyat, amelyiket bele lehet rakni a sütőbe, és akkor megkeményedik. Szeretek formázni. Van egy csapat piros és sárga zsiráfom. Futóversenyt szoktam rendezni velük. Azt is szeretném kérni, hogy legyen egy ostorom és egy trambulinom, amit megoszthatok a barátaimmal. Így jobban élvezhetnénk a játékot együtt. Az ostor a zsiráfok idomításához kell, ha majd több is lesz. Reménykedem. Nem bántom őket majd, de ostorral a kezemben nagyobb lesz a tekintélyem. És szeretnék néhány csirkét az udvarunkra, hogy legyenek állataink, meg egy csomag csokimacit, amit megehetünk együtt – nem a csirkékkel, hanem a barátaimmal.

Köszönöm, hogy meghallgattál. Nagyon szeretlek, Gorán

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

Melyik listán vagyok?
Majd kiderül

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Nem támadt kedvem hazatelefonálni

Virág négy éven át táborozott a PEOPLE TEAM-ben, legutóbb azonban táboroztatónak jelentkezett a kecskeméti gyerekfesztiválra.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli…
PEOPLE TEAM tábor

Csillagnézés tanulással

A PEOPLE TEAM nyári táborának táboroztatóit meginterjúvoló sorozatunkat Lillával folytatjuk. Mutatkozz be, kérlek! Beretka Lilla…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

De akkor mit csináljak?

Az ősz beköszöntével jönnek a ködös, esős, hideg és szeles napok, amikor legszívesebben az orrunkat…
PEOPLE TEAM tábor

Melyik listán vagyok?

Mélyen tisztelt Mikulás! Én vagyok Milkó, és hatéves vagyok. Azért írok, mert van egy fontos…
PEOPLE TEAM tábor

Pluszóráink végnapjai?

Már csak egy hét választ el minket az őszi óraátállítástól. A változtatás október 29-én, 03:00-kor…
PEOPLE TEAM tábor

Vince – teli a pince

Tegnap, hiába van január, a faültetésről írtam, most pedig a szőlőről, szintén a tél végén.…
PEOPLE TEAM tábor

Jó példát mutatnánk

Kedves Decembermanók és kedves Főmanó, aki közvetlenül a Mikulás helyetteseként dolgozol! Üdvözlünk, mi vagyunk Tomi…