Mert ők a legjobbak
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Kedves Mikulás! Hát itt vagyok újra. Ez a hagyományos karácsonyi levelem. Tudom, te inkább gyerekeknek szoktál ajándékokat hozni, nem tiniknek, de miért ne próbálnám meg, igaz?

Nos, ide jutottam 13 évesen! Azt kell mondanom, hogy az egyetlen dolog, ami számít számomra az életben, az a zene és a bulizás. A zene mindent jelent! És most itt van ez a dolog, amit a karácsonyig akarok: nem ajándékot, csak egy lehetőséget, egy álmot, amit valóra válthatok, mégpedig eljutni a kedvenc bandám koncertjére! Imagine Dragons! Ők a legjobbak, a szövegeik utánozhatatlanok, a zenéjük csak nekem szól! Mintha a barátaim lennének, bár sosem találkoztunk személyesen. Jövőre legalább egyszer hadd találkozhassak velük élőben!

Tudom, te a játékok és ajándékok szakértője vagy, de ha valaki meg tudja csinálni ezt a csodát, akkor te. Hajlandó vagyok bármire ezért az álomért! Talán lecserélem az összes karácsonyi ajándékot egészen addig, amíg ez meg nem valósul. Ha csak egy koncertjegy, amit megkaphatnék, az is elegendő lenne.

Mikulás, köszönöm, hogy elolvastad ezt. Nekem a legfontosabbak a zene és az álmaim. Bízom benne, hogy találsz megoldást.

Szeretettel, Zsana

* * *

Az ünnepek alkalmából összegyűjtöttünk számos üzenetet, amelyeket kicsik vagy nagyok a Mikulásnak, Santa Clausnak, Joulupukkinak, a Jézuskának, az angyaloknak, esetleg Decembernek vagy Karácsonyapónak címeztek. Kiválogattuk közülük a 77 legérdekesebbet. Most közreadjuk őket ezen és más honlapjainkon. Jó szórakozást kívánunk!

* * *

Jóságos Lúcia vagy ártó boszorkány?
Hallottál az elefántokról?

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Fagyosszentek

– Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget! – dudorászta Matyi. – El vagy tévedve,…
PEOPLE TEAM tábor

Grillezés (I)

Sok programot ajánlottam már neked a nyárra. A következőt kint is és bent is végre…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Társas lények

Közhelyszerűen hangzik, de az emberek társas lények. Hiába szeretünk néha egyedül lenni, fontos, hogy egyébként…
PEOPLE TEAM tábor

Komatálat hoztam

– Komatálat hoztam, meg is aranyoztam, ha nem tetszik komának, küldje vissza komának… – dúdolgatta…
PEOPLE TEAM tábor

A tudományok és a béke ünnepe

A Nobel-díjat Alfred Nobel svéd kémikus és feltaláló alapította, aki hatalmas vagyona egy részéről 1895.…
PEOPLE TEAM tábor

Éljenek a kopoltyúsok!

– Nagymama, mi lesz ma a vacsora? – kérdezte az éhes Matyi. – Roston halat…
PEOPLE TEAM tábor

Wolfgang Amadeus Mozart

Kutatók összehasonlították Mozart és az ABBA együttes zenéje hallgatásának hatásait: a klasszikus zene esetében alacsonyabb…
PEOPLE TEAM tábor

Hogyan válasszunk nyári tábort?

A megfelelő nyári tábor kiválasztása gyakran megterhelő lehet, de ha figyelembe veszel néhány kulcsfontosságú tényezőt,…