Nyári tábor: kezdjük párbeszéddel!

Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

A nyári tábor kiválasztása számos szempontot tartalmaz, amelyek között a költségvetés, a tábor helyszíne, a programok és a személyzet is kardinális tényező. A gyerekek bevonásával olyan táborokat válasszunk, amelyek érdekesek és motiválóak számukra.

Kezdjük egy beszélgetéssel! Kérdezzük meg a srácokat, mit szeretnének a nyári szünetben csinálni. Bütyköljünk prioritási lajstromot a kedvenc elfoglaltságaikkal, terveikkel, ötleteikkel, majd illesszük a listába a szóba jöhető táborokat, kihívásokat, fejlesztéseket, szórakozási lehetőségeket, s végül az erőforrásokat, az árakat és a logisztikát.

Készítsünk táblázatot, amelyben nyomon követhetjük a korábbi sikeres tábori élményeket, és amelyet évről évre frissíthetünk. Az online értékelések és az osztálytársak szüleinek visszajelzései kitűnő információforrások.

Vegyük figyelembe az összes szempontot, és kezdjük el időben felkutatni a válaszokat az általunk meghatározott kritériumok szerint. Családi együttműködéssel olyan nyarat teremthetünk, amely életre szóló élményekkel ajándékozza meg azokat, akiket legjobban szeretünk, a gyerekeinket.

PT

Mi a célod a gyermeked nevelésével?
Nem szerencse dolga

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ