Nem csupán napközis

Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

A nyár messzinek és végtelennek tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést: a terveket egymás mellé rakni, hogy meghozhassuk a végső döntést. Melyik hetet hol töltsék a gyerekek? Tesók vagy unokatesók? Családi nyaralás vagy tábor? A kínálat bőséges.

Azoknak a családoknak, akik minden nyáron táborba íratják a csemetéket, bizonyára megvannak a bevált, megbízható helyeik. Néha azonban nem árt, ha ismeretlen vizekre evezünk, és valami mást, a lurkónak még inkább tetsző elfoglaltságot keresünk.

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust indít a Neumann kampuszán (Homokbánya, Kecskemét), ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi kaland, bulik, csapatok, versenyek és állandó témacsoportok is szerveződnek. Az interaktív programokon minden diák barátokra lelhet, és megtalálhatja a legszimpatikusabb foglalatosságokat. A turnusokat hozzáértő, gyerekszerető fiatalok vezetik, akiknek koordinátorok, animátorok segítik a munkájukat.

Érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű táborok szerepelnek az állandóan megújuló, a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. A PT-ben több csaknem húsz téma, bejárós és ottalvós verzió is választható. Emellett még számos szempontot kell mérlegelni: beszéljük meg a csemeténkkel, neki milyen elképzelései vannak, majd közösen hozzunk döntést.

A lehetőségek feltérképezése és mérlegelés, majd döntés: a lurkó is jobban fogja érezni magát, és számára is megnyugtató, ha rákészülhet az előttünk álló két hónapra. Jó tudni, hogy itt a „napközis” jóval több a megszokottnál: azok, akik a bejárós verziót választják, egyetlen dologban különböznek a táborban alvó társaktól: nincs szobájuk. A reggeltől éjjelig tartó programok és a teljes ellátás mindenkinek jár.

Hajrá, nyár, hajrá, Kecskemét, hajrá, táborozás!

Kukta, regényíró, drónpilóta
Találd ki előre!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ