Kukta, regényíró, drónpilóta

Nyári ötlet

Ki mennyire türelmetlen? A július és az augusztus a nyári táborok időszaka. 2023-ban talán még a korábbiaknál is több opció közül válogathatunk, kedvenc táboraink most sem hagynak cserben. A PEOPLE TEAM Kecskeméten várja a lelkes résztvevőket.

Mindenki tűkön ül, hogy elkezdődjön végre! A jelentkezés február 15-én indul. És mi van azokkal, akik még nem tudnak dönteni? Semmi nincs veszve! Ugyan a helyek villámsebességgel fogynak, nem mindenki szab szigorú jelentkezési határidőket. A PEOPLE TEAM egészen a turnusok kezdetéig várja a csatlakozni vágyókat. Ez a kényelmes helyzet kiegészül a hatalmas választási lehetőséggel a szekciók terén. Csaknem 20 téma várja a 7–17 éveseket: cukrászok, költők, drónpilóták, gamerek, kutatók, matekzsenik és fotósok lepik el a tábort, ráadásul idén készülnek egy meglepetésszekcióval is. A délutáni és az esti programok pedig… Ha mindent fel akarnék sorolni, extra tárhelyet kellene bérelni. Ezt kapjátok ki: csak az Animal Cannibals háromszor érkezik a táborba!

Bárki vagy, bármit szeretsz, a táborozással 2023-ban sem nyúlhatsz mellé. A nyarat töltsd közösségben! Vidd magaddal a tesódat, a haverokat vagy szerezz újakat! Nem csak te unod a sulibanánt!

, , , ,
Nem csupán napközis
Nem csupán napközis

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ