A nyári napközis táborokról
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Nyáron az egész országban és szerte a világban számos napközis tábor szerveződik. Ezek számtalan lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, hogy hasznosan töltsék a vakációjukat. Az egyes táborok tematikája különböző lehet, óriási a választék, így mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet és legjobbat.

Az egyes napközis táborok kínálata eltérő. Van, amelyik hagyományos nyáritábor-élményt nyújt, csak anélkül, hogy az éjszakákat a táborban töltené a gyermek. Ezekben a táborokban a táborozók részt vehetnek – a különböző szabadidős tevékenységek mellett – például tánctanfolyamon, a legkülönfélébb sportokban, kreatív foglalkozásokon vagy kirándulásokon.

Más napközis táborok tematizáltak, vagyis a táborozók az adott témának megfelelően szinte csak egy dologgal foglalkoznak. Ezek közé tartoznak például a színházi vagy akár az egyetemi felkészítő táborok is, illetve a lovastáborok. Érthető: aki imádja a lovakat, és év közben is a hátasokkal tölti az összes szabadidejét, az nyáron is igyekszik ennek a hobbijának hódolni.

Érdemes minél előbb elkezdeni felkutatni a táborlehetőségeket, és a gyerek érdeklődésének megfelelő táborok között szemezgetni, végül pedig a legtutibbat kiválasztani. Néhány tábor nagyon hamar betelik. Fontos, hogy a szülők is bízzanak az adott tábor szervezőiben, akik gondoskodnak arról, hogy a táborozók a legtutibb körülmények között és fantasztikus tapasztalatokat szerezve töltsék a nyarat.

PT

Örülök vagy megőrülök?
A nyáritábor-választás bűvös nyolcasa

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Hajrá, magyarok!

Azt mondjuk, hogy a magyar sportnemzet. Sokan űznek különféle sportokat amatőr vagy profi szinten, rengetegen…
PEOPLE TEAM tábor

Anyák napja

– Nagymama, téged is felköszönt anyák napján Anya? – kérdezte Matyi. – Természetesen, én is…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Felszabadulásunk ünnepe

– Nagyapa, téged is megszabadítottak? – faggatózott Matyi. – Mit csináltak velem? – nézett fel…
PEOPLE TEAM tábor

Kacsát a netről?

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan oldjátok meg? Elgondolkodtál…
PEOPLE TEAM tábor

Lovagias rendőrök

Ha a lovag szót halljuk, eszünkbe jutnak a középkori lovagok, a bajvívás, a lovagi tornák.…
PEOPLE TEAM tábor

OCD

A vélhetőleg genetikai eredetű obszesszív-kompulzív zavar gyötrő gondolatokkal és kényszeres cselekedetekkel járó rendellenesség. Gyermekeknél előidézhet…