Koboldok városa
Egyveleg

Nagyon izgalmas és eseménydús programon vehettünk részt az este folyamán. A Koboldok városa név teljesen stimmel, mivel itt is a pénz volt a lényeg, akárcsak a kis kapzsi élősködőknél. Különböző játékokon vettél részt, és kisebb-nagyobb vagyonra tehettél szert, amit sajnálatos módon a csapatod bankárának kellett adnod a jó cél érdekében. Mindenki kapott egy kis „zsebpénzt” kezdőtőkének, hogy fel tudja rakni a téteket, és utána kezdődhetett a buli.

Különböző állomásokon gyarapítottad a pénzt, ami nagyon is jól jött. Építhettél várat fekete szivacsokból, csak – mint minden építkezésnél – fontos volt, hogy ne dőljön össze, és aki benne volt, ne lapuljon ki.

Izmos fiúkat láthattál harcolni (és Julcsit), akik csak azért verekedtek, hogy neked több hasznod legyen. Tétet kellett feltenned a legszimpatikusabb gladiátor harcosra, és utána jött az életre-halálra harc. Hangos szurkolással és biztató szavakkal segíthetted a küzdelmet az esélyek növelése érdekében.

Kicsivel odébb, a hangár felé próbálgathattad kártyatudásodat és egyéb ügyességi tehetségedet. Ennél a résznél az tetszett a legjobban, hogy nem is tudtam, mi a lényege az egész játéknak, de érdekes módon mindig én voltam a király, addig, amíg ki nem tiltottak, mert túl sokat nyertem.

A következő megállók a bowling, hulahopp és a tánc voltak. Ha ezeket lelkiismeretesen csináltad és élvezted, kaphattál jutalmat. Sokan kipróbálták a karaoketudásukat, és hogy egy tornádóból mennyi esélyük lenne gazdagon távozni. (Előre megmondom, hogy nem túl sok.) Jók a reflexeid, magas az erőnléted, vagy csak a tippelőkédet akarod villogtatni? Ezeket is kihasználhattad e gyönyörű este folyamán.

Természetesen itt is lehetett „feketén” lóvét keresni. Például voltak olyan huligánok, akik kisebbeket sikkasztottak a vagyonukból. Vagy lehetett szponzorokat szerezni… mókusokat és tanárokat fűzögetni, hogy adakozzanak a csapatnak egy kicsit.

Kedves olvasóink, az este folyamán nem mindennapi időjárásra lehettünk figyelmesek. 15 percenként kisebb területeken hatalmas viharok keletkeztek. Hirtelen, mindenféle előzmény nélkül temérdek mennyiségű pénzeső esett az égből – az emberek nagy örömére. Talán ezt is a mókusok tervezték így? Lehet, hogy túl sok pénz volt már náluk, és nem fért el a zsebükben.

Az egész este lényege, hogy a te hadsereged legyen a legjobb és leggazdagabb. Az este végén összeszámoltuk a bevételt, és nagyon örültünk a végeredménynek.

, , , ,
Koboldok városa

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Kacsát a netről?

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan oldjátok meg? Elgondolkodtál…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli…
PEOPLE TEAM tábor

Időutazás

Nézzetek ki az ablakon! Mit láttok? Sivár táj, erős szél, kopár sziklák. Sehol egy fa,…
PEOPLE TEAM tábor

A legédesebb nap

Ki ne szeretne egy finom, kedve szerint elkészített tortát elfogyasztani a barátaival vagy a családjával…