Koboldok városa
Egyveleg

Nagyon izgalmas és eseménydús programon vehettünk részt az este folyamán. A Koboldok városa név teljesen stimmel, mivel itt is a pénz volt a lényeg, akárcsak a kis kapzsi élősködőknél. Különböző játékokon vettél részt, és kisebb-nagyobb vagyonra tehettél szert, amit sajnálatos módon a csapatod bankárának kellett adnod a jó cél érdekében. Mindenki kapott egy kis „zsebpénzt” kezdőtőkének, hogy fel tudja rakni a téteket, és utána kezdődhetett a buli.

Különböző állomásokon gyarapítottad a pénzt, ami nagyon is jól jött. Építhettél várat fekete szivacsokból, csak – mint minden építkezésnél – fontos volt, hogy ne dőljön össze, és aki benne volt, ne lapuljon ki.

Izmos fiúkat láthattál harcolni (és Julcsit), akik csak azért verekedtek, hogy neked több hasznod legyen. Tétet kellett feltenned a legszimpatikusabb gladiátor harcosra, és utána jött az életre-halálra harc. Hangos szurkolással és biztató szavakkal segíthetted a küzdelmet az esélyek növelése érdekében.

Kicsivel odébb, a hangár felé próbálgathattad kártyatudásodat és egyéb ügyességi tehetségedet. Ennél a résznél az tetszett a legjobban, hogy nem is tudtam, mi a lényege az egész játéknak, de érdekes módon mindig én voltam a király, addig, amíg ki nem tiltottak, mert túl sokat nyertem.

A következő megállók a bowling, hulahopp és a tánc voltak. Ha ezeket lelkiismeretesen csináltad és élvezted, kaphattál jutalmat. Sokan kipróbálták a karaoketudásukat, és hogy egy tornádóból mennyi esélyük lenne gazdagon távozni. (Előre megmondom, hogy nem túl sok.) Jók a reflexeid, magas az erőnléted, vagy csak a tippelőkédet akarod villogtatni? Ezeket is kihasználhattad e gyönyörű este folyamán.

Természetesen itt is lehetett „feketén” lóvét keresni. Például voltak olyan huligánok, akik kisebbeket sikkasztottak a vagyonukból. Vagy lehetett szponzorokat szerezni… mókusokat és tanárokat fűzögetni, hogy adakozzanak a csapatnak egy kicsit.

Kedves olvasóink, az este folyamán nem mindennapi időjárásra lehettünk figyelmesek. 15 percenként kisebb területeken hatalmas viharok keletkeztek. Hirtelen, mindenféle előzmény nélkül temérdek mennyiségű pénzeső esett az égből – az emberek nagy örömére. Talán ezt is a mókusok tervezték így? Lehet, hogy túl sok pénz volt már náluk, és nem fért el a zsebükben.

Az egész este lényege, hogy a te hadsereged legyen a legjobb és leggazdagabb. Az este végén összeszámoltuk a bevételt, és nagyon örültünk a végeredménynek.

, , , ,
Koboldok városa

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Dinnye, málna, barack stb. (2)

Kedvenc nyári kajáink: nyári gyümölcsök. A meggyet már az ókorban is ismerték a Földközi-tenger és…
PEOPLE TEAM tábor

Legyező kézzel (I)

Ha van 30 szabad perced, vagy akár több is, akkor készíthetsz magadnak vagy a családtagjaidnak,…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Pluszóráink végnapjai?

Már csak egy hét választ el minket az őszi óraátállítástól. A változtatás október 29-én, 03:00-kor…
PEOPLE TEAM tábor

Művészetterápiák

A borderline személyiségzavar kezelését szakképzett terapeuták végzik, egyéb módszerek mellett a művészetterápiákat is alkalmazzák. A…
PEOPLE TEAM tábor

Elmúlt, de nem nyomtalanul

Ma újra korán kellett kelnem. Véget ért az őszi szünet. November 6-a van, hétfő, és…
PEOPLE TEAM tábor

A téli szünet kezdete

2023. december 22-e. Ezt a napot minden általános és középiskolában tanuló diák várja, s a…