Barátságkarkötő
Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

A barátságkarkötőről eddig mindig az a kép élt bennem, hogy fonalból, gyöngyből készül, egyszerű vagy bonyolultabb mintából, és a barátnők készítik egymásnak. Létezik egy olyan változata is, amelyet fesztiválokon, hobbiboltokban készen lehet megvásárolni. Ugyan nem kézzel készített, de ennek is megvan a varázsa, mert a közös vásárlás, keresgélés is nagyon nagy örömet tud okozni.

Azonban azon, amit most olvastam, nagyon meglepődtem. Képzeld, ebből is létezik már okos változat! Igen, én is meglepődtem rajta. A lényege ugyanaz, mint a hagyományos barátságkarkötőké, annyi a pluszdolog benne, hogy ez világít, ha a legjobb barát a közelben van. Nem egyszerűen csak világít, hanem máshogy jelez, ha a titkos kézfogás megtörténik. Továbbá üzenni is tudsz fényjelekkel a másik félnek. Ennek az ára 19.000 és 27.000 forint között mozog. Az eredeti körülbelül 300-500 forintból készíthető el. Szükséges hozzá egy vezeték nélküli karkötőtöltő, ha pedig véget ér a barátság, csak törölni kell a két karkötő kapcsolatát, és máris össze lehet szinkronizálni az új legjobb barát karkötőjével.

Elvész a személyesség, hiszen találkozás nélkül végre tudja ezt az az illető hajtani, aki nem akarja a barátságot. Személyes beszélgetéskor ki is békülhetsz a barátoddal, hiszen eszedbe juthatnak a szép emlékek. Ugyanez van akkor is, amikor a közösen készített karkötőt nézegeted, szorongatod. Felmerülhet a kérdés, hogy menő vagy ciki ilyennel bizonyítani az összetartozásotokat? Nem tudom rá a választ, döntsd el te magad!

Kropokné Kiss Éva

A nyár: a mozgás és a természet ígérete
Kagylógyűjtés 3.

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A legjobb meló a világon

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a…

KAPCSOLÓDÓ

c

Étel az ókorból

Kedvenc nyári kajáink: pizza. A pizza olasz eredetű étel, manapság az egész világon elterjedt. Alapja…
PEOPLE TEAM tábor

Strandröplabda

A nyári ötletek legújabb cikkében a strandröplabda kerül górcső alá. Hogy miért? Mert a legjobb…
PEOPLE TEAM tábor

Kagylógyűjtés 2.

Az előző írásom összefoglalta neked a hazai kagylók jellemzőit, előfordulási helyeiket. A mostaniban pedig felhasználjuk…
PEOPLE TEAM tábor

Számháború

A számháború egy szabadtéri stratégiai csapatjáték. Legtöbbször erdőben játsszák, mivel nagy tér szükséges hozzá. A…
PEOPLE TEAM tábor

Slime készítése otthon

Sok gyereket, még a felnőtteket is vonzzák az érdekes tapintású, ragacsos dolgok. Nagyon elterjedt a…
PEOPLE TEAM tábor

Fagylaltkészítés

Régen sütöttünk-főztünk együtt! A könyvtári blokk után a mai alkalomra fagyikészítésre gondoltam, mert ha nyár,…