Tábori programok
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

A programok minősége különösen releváns szempont a tábor kiválasztásánál. A jól szervezett nyári táborokban számos lehetőség áll a gyerekek rendelkezésére a sportprogramoktól a tudomány, a technológia és a matematika inspirálta programokon át a vidám csapatprogramokig, vetélkedőkig és versenyekig.

Nem túlzás arra gondolni, hogy a táboroknak különleges jellemzőkkel kell rendelkezniük, hisz a táborozás a gyerekek nyarának legfontosabb időszaka, ezért azt kiemelt odafigyeléssel kell előkészítenünk. A szülő dolga a nyári napok és a családi naptár bejegyzéseinek koordinálása, a táborszervezőké pedig ezeknek a kiszínezése úgy, ahogy az a gyerekek elvárásait és vágyait leginkább szolgálja.

A tábor vezetői legyenek képzett és elkötelezett szakemberek, akik minden körülmények között együttműködnek a gyerekekkel és a szülőkkel, hisz a tábori tevékenységek szignifikánsan befolyásolhatják a gyerekek érdeklődését, a lendületüket, az előmenetelüket és tanulási képességeiket nemcsak a táborozás ideje alatt, hanem akár évekig is. Olyan táborokat válasszunk, amelyeknek hagyományra, még inkább tapasztalatra épülő programkínálatuk van „gömbölyű”, érthető, átlátható tematikával és határozott célokkal.

Tájékozódjunk!

PT

Nem üthetsz
Példa légy

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Kacsát a netről?

Amikor a nagymamád vasárnap este közli, „Gyerekek, holnap estére kacsasültet készítenék!”, hogyan oldjátok meg? Elgondolkodtál…
PEOPLE TEAM tábor

Példa légy

Egy kihívásokkal teli világban a szülőknek egyre nagyobb szerepük van a gyermekeik megfelelő felkészítésében a…
PEOPLE TEAM tábor

Jó példát mutatnánk

Kedves Decembermanók és kedves Főmanó, aki közvetlenül a Mikulás helyetteseként dolgozol! Üdvözlünk, mi vagyunk Tomi…
PEOPLE TEAM tábor

Vegán világnap

Az osztályunkba új lány érkezett. Amikor a szünetben kiosztották a tízórait, ő nem kért a…