A nyári napközis táborokról
Egyveleg
PEOPLE TEAM tábor

Nyáron az egész országban és szerte a világban számos napközis tábor szerveződik. Ezek számtalan lehetőséget kínálnak a gyerekeknek, hogy hasznosan töltsék a vakációjukat. Az egyes táborok tematikája különböző lehet, óriási a választék, így mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebbet és legjobbat.

Az egyes napközis táborok kínálata eltérő. Van, amelyik hagyományos nyáritábor-élményt nyújt, csak anélkül, hogy az éjszakákat a táborban töltené a gyermek. Ezekben a táborokban a táborozók részt vehetnek – a különböző szabadidős tevékenységek mellett – például tánctanfolyamon, a legkülönfélébb sportokban, kreatív foglalkozásokon vagy kirándulásokon.

Más napközis táborok tematizáltak, vagyis a táborozók az adott témának megfelelően szinte csak egy dologgal foglalkoznak. Ezek közé tartoznak például a színházi vagy akár az egyetemi felkészítő táborok is, illetve a lovastáborok. Érthető: aki imádja a lovakat, és év közben is a hátasokkal tölti az összes szabadidejét, az nyáron is igyekszik ennek a hobbijának hódolni.

Érdemes minél előbb elkezdeni felkutatni a táborlehetőségeket, és a gyerek érdeklődésének megfelelő táborok között szemezgetni, végül pedig a legtutibbat kiválasztani. Néhány tábor nagyon hamar betelik. Fontos, hogy a szülők is bízzanak az adott tábor szervezőiben, akik gondoskodnak arról, hogy a táborozók a legtutibb körülmények között és fantasztikus tapasztalatokat szerezve töltsék a nyarat.

PT

Örülök vagy megőrülök?
A nyáritábor-választás bűvös nyolcasa

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el. – Már…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Önbizalom

Az önbizalom az emberek azon hite, hogy képesek megfelelő szinten teljesíteni, életük eseményeire hatást kifejteni.…
PEOPLE TEAM tábor

A jövő iskolája

Ma megint kilenc órám volt… Nulladikra kellett mennünk, ami hétórai kezdést és hatórai felkelést jelent.…
PEOPLE TEAM tábor

Tábori programok

A programok minősége különösen releváns szempont a tábor kiválasztásánál. A jól szervezett nyári táborokban számos…
PEOPLE TEAM tábor

OCD

A vélhetőleg genetikai eredetű obszesszív-kompulzív zavar gyötrő gondolatokkal és kényszeres cselekedetekkel járó rendellenesség. Gyermekeknél előidézhet…