Nem csupán napközis
Nyári ötlet
PEOPLE TEAM tábor

A nyár messzinek és végtelennek tűnik, de az idő gyorsan repül. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést: a terveket egymás mellé rakni, hogy meghozhassuk a végső döntést. Melyik hetet hol töltsék a gyerekek? Tesók vagy unokatesók? Családi nyaralás vagy tábor? A kínálat bőséges.

Azoknak a családoknak, akik minden nyáron táborba íratják a csemetéket, bizonyára megvannak a bevált, megbízható helyeik. Néha azonban nem árt, ha ismeretlen vizekre evezünk, és valami mást, a lurkónak még inkább tetsző elfoglaltságot keresünk.

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust indít a Neumann kampuszán (Homokbánya, Kecskemét), ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi kaland, bulik, csapatok, versenyek és állandó témacsoportok is szerveződnek. Az interaktív programokon minden diák barátokra lelhet, és megtalálhatja a legszimpatikusabb foglalatosságokat. A turnusokat hozzáértő, gyerekszerető fiatalok vezetik, akiknek koordinátorok, animátorok segítik a munkájukat.

Érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű táborok szerepelnek az állandóan megújuló, a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. A PT-ben több csaknem húsz téma, bejárós és ottalvós verzió is választható. Emellett még számos szempontot kell mérlegelni: beszéljük meg a csemeténkkel, neki milyen elképzelései vannak, majd közösen hozzunk döntést.

A lehetőségek feltérképezése és mérlegelés, majd döntés: a lurkó is jobban fogja érezni magát, és számára is megnyugtató, ha rákészülhet az előttünk álló két hónapra. Jó tudni, hogy itt a „napközis” jóval több a megszokottnál: azok, akik a bejárós verziót választják, egyetlen dologban különböznek a táborban alvó társaktól: nincs szobájuk. A reggeltől éjjelig tartó programok és a teljes ellátás mindenkinek jár.

Hajrá, nyár, hajrá, Kecskemét, hajrá, táborozás!

Kukta, regényíró, drónpilóta
Találd ki előre!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Főttkukorica-evés

Nyár közepén sok helyen kapható a főtt, csöves kukorica. Otthon is megfőzheti az, aki nagyobb…
PEOPLE TEAM tábor

A legjobb meló a világon

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Könyvtár

Nyáron esik az eső? Nem tudsz mit csinálni? Ha eddig olvastad az írásaimat, akkor biztosan…
PEOPLE TEAM tábor

Fára mászni jó!

Köztudott dolog, hogy a fára mászásnak jótékony hatásai is vannak az emberre. Főleg a gyerekekre.…
PEOPLE TEAM tábor

Street food és hungarikum

Kedvenc nyári kajáink: kürtőskalács. Persze nemcsak nyáron, de nyáron is! Nincs fesztivál kürtőskalács nélkül, nincs…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…
PEOPLE TEAM tábor

Gurulunk

A gurulni, gurulunk szóról rengeteg embernek a görkorcsolyázás jut eszébe. A technikai sportok közé soroljuk.…