Pizsiparti helyett
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Noel szívesen kipróbálná magát a PEOPLE TEAM táboroztatójaként. Hogy mit tud a PT-ről, és miért jelentkezett a népszerű kecskeméti gyerekfesztivál mókusának, most kiderül.

Mesélj magadról!

Szinkron- és színházi színészként dolgozom iskola mellett. Szabadidőmben úszok, főzök, a családommal és a barátaimmal vagyok. Azért szeretnék jelentkezni a pozícióra, mert nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, jól szót értek és szívesen töltök időt velük. Korábban is többször táboroztattam már kicsiket, valamint a családomban is sok fiatalabb korúval vagyok együtt, így van bőven tapasztalatom ezen a területen.

Rengeteg energiát tudok rájuk fordítani, türelmesnek és kreatívnak tartom magam játékos feladatok kitalálására és programok szervezésére. A barátaim szerint szellemileg kiegyensúlyozott, nyugodt természetű vagyok. Iskolai keretek közt tanultam elsősegélynyújtást, és van bátorságom alkalmazni.

Több ismerősömtől is hallottam már a táborról, úgy vettem észre, hogy a környéken felkapott és népszerű, ebből gondoltam, hogy kiváló lehetőség lenne nekem, hogy gyerekekkel foglalkozhassak egy szép helyen.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Volt eset, amikor az ételt nekünk kellett beszereznünk. Na most pénz hiányában a kétnapos száraz zsemlét gondoltam ideális reggelinek sajttal és sonkával. Hogy megpuhíthassam, egy internetről látott tippet próbáltam alkalmazni, melynek hatására egy félig égett, félig átázott zsemle jutott csak rám, és egy sorstársam, aki nem volt valami hálás az ötletemért.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Nem volt eddig olyan feladat, ami negatív tapasztalatot hagyott volna bennem.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Habár nem nagy, se nem különleges dolog, számomra mégis nagy élmény volt, amikor a táborozókkal számháborúztunk. Az az élmény, amivel beleélték magukat, engem is annyira magával rántott, hogy hihetetlen volt. Ráadásul én lehettem az, aki a bázisos játékmódját bemutatta nekik.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Azt, hogy az emberek körbeugrálják őket, vigyáznak rájuk, a biztonságuk olyan teljes még a lakhelyüktől távol is, hogy az idősebb fejjel irigylésre méltó.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Emlékszem, amikor harmadikban a tábor utolsó napján már mindenki lefeküdt aludni, a táboroztatók körberohantak, mindenkit felvertek, és az ebédlőbe vezettek minket. Ott pedig a tanárok egy óriási meglepetés-pizsipartival készültek nekünk, ahol még 1 órán keresztül szórakozhattunk és táncolhattunk pizsiben.


8 szelet dinnye a mosdókagylóban

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pohárfedő gyöngyből

Az előző alkalommal limonádé, jégkocka készült. Ehhez a témához kapcsolódik a mai ötlet. A hűsítőket…
PEOPLE TEAM tábor

Múzeumlátogatás

Újra itt vagyok. Most a 2. program következik a listámról: a múzeumlátogatás. Említettem már, hogy…
PEOPLE TEAM tábor

Tekeredik a kígyó

Kedvenc nyári kajáink: a rétes. Ezt a gyúrt tésztából készült desszertet Magyarországon kívül Ausztriában és…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Táboros tiniszerelem

Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen.…
PEOPLE TEAM tábor

Ámor nyara

Borisz, alias Ámor táboroztatónak jelentkezett a PEOPLE TEAM-be. Habár még csak 18 éves, a PT-ben…
PEOPLE TEAM tábor

20 perc alatt barátokra leltem

Táboroztatókat bemutató sorozatunkat Mátéval folytatjuk, aki a PT-s gamertábor tanára. Fonyogáb Máté vagyok, 22 éves,…