Anyu és a mókusok
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Mindenki vigyen magával egy mókust, ha táborozik? Hogy is van ez? Georgina édesanyja után az olvasóknak is elmagyarázza, mit jelent a PEOPLE TEAM nyári táborában mókusnak lenni. Az egykori táborozó ma már a PT-ben táboroztat.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Első évem után döntöttem el, hogy egyszer itt szeretnék tanítani vagy mókus lenni, így azóta nagy álmom. Kíváncsi leszek, hogy alakul ez az év. Végre látni fogom, milyen a másik oldalról a PT.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Egyik nap nagy vihar volt, és pont vacsora előtt ért el hozzánk. Zuhogott, villámlott, és fura volt esernyővel rohangálni úgy, hogy igazából semmit nem ért.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Mivel idén lesz az első évem, ezért nem rendelkezem még sok tapasztalattal, de amikor segítettem a tanáraimnak szekciót, sorversenyeket, esti programot fotózni, azokat nagyon élveztem.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Irigylem azt, amikor már úgy jönnek táborozni, hogy ismernek pár embert, ezért biztonságos közösségben érzik magukat, de például a csapatjátékok alatt megismernek új embereket, és új barátságokat alakítanak ki. Ezekre nyilván tanárként is van lehetőség, de ahogy visszaemlékszem a 2. táboromra, számomra az volt a legjobb, mert sokakat megismertem, de új arcokkal is találkoztam.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Amikor felfedeztük a barátaimmal 3 év után, hogy van játékterem. Sokat jártunk oda, és szuper volt, hogy volt mivel eltölteni a szüneteinket.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Az évek során olyan szoros barátságot alakítottam ki néhány emberrel a táborban, hogy tavaly szerveztünk nekik meglepetésbulit. Nagyon örültek és meghatódtak, soha nem gondoltam volna, hogy egy táborból ilyen közeli barátaim is lesznek. Ráadásul a szívemnek legkedvesebb dolog, hogy itt ismertem meg a legjobb barátnőmet, aki nélkül már csak nehezen tudnám elképzelni a mindennapjaimat.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Mókus: amikor mondtam Anyukámnak, hogy nem mehetünk ki a tábor területéről, csak „mókussal”, azaz táboroztatóval, akkor Anyu aggódni kezdett, hogy vajon miért kell egy mókust vinnie mindenkinek magával (persze ő a kis vörös, ugráló állatkára gondolt). Az első tábor után már profin tudta, kik is a mókusok.


Most lennék először táboroztató
Azt mondták, nem érdemes kihagyni ezt a tábort

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Gond van? Segítek!

Senki sem gondolatolvasó, azonban ha elmondod, mit szeretnél, tudnak neked segíteni – már aki nyitott…
PEOPLE TEAM tábor

A kecskekártyagyűjtő

Barna régóta táborozik a PEOPLE TEAM-esekkel. Legutóbb tanárnak jelentkezett a kecskeméti új generációs gyerektáborba. Miért…
PEOPLE TEAM tábor

Mi az a PT-vágy?

Nyári tábor, amelyet a táboroztatók is várnak? Létezik bizony! A PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekfesztiválja is…