Jövőre is bejárós leszek
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Tominak egy elvárása van egy jó nyári táborral szemben, ennek pedig a PEOPLE TEAM (PT) maximálisan eleget tett.

„Azt várom el egy tábortól, hogy jó legyen a hangulat, és persze az is fontos, hogy milyen programok vannak. A PT-ben a programok nagyon jók és élménydúsak voltak. A vízi csata egy kis felfrissülést hozott. Nagyon tetszett, hogy egy zenekar, az Animal Cannibals is ellátogatott a táborba. Élveztem a zenét. A tábortáncot pedig nagyon megkedveltem. Jó ötlet, hogy csapatokban versenyzünk. Tetszett a kabalaállat, a nyunyóka, illetve hogy még ilyen plüss is van.

A PEOPLE TEAM nyári táborában kétszer jártam, mindkétszer robotikatáborba jelentkeztem, bejárósként, mivel én is kecskeméti vagyok, ezért esténként hazamentem. Örülök, hogy új ismereteket sajátítottam el a robotprogramozásról. Első nap még nem voltam magabiztos, féltem, de utolsó nap már hiányzott a tábor. Finom ételeket kaptunk, és vigyáztak rá, hogy tiszta legyen minden helyiség.

Szeretek táborozni, mert ilyenkor kikapcsolódom és sok barátot szerzek. Jövőre is elmegyek a PT-be, és ismét bejárós leszek.”


Gabonapehely majonézzel
A kacsatechnika mindent megold

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Dinnye, málna, barack stb. (2)

Kedvenc nyári kajáink: nyári gyümölcsök. A meggyet már az ókorban is ismerték a Földközi-tenger és…
PEOPLE TEAM tábor

Legyező kézzel (I)

Ha van 30 szabad perced, vagy akár több is, akkor készíthetsz magadnak vagy a családtagjaidnak,…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…
PEOPLE TEAM tábor

A ti örömötök a miénk is

Ezúttal négy fiatalt kérdeztünk arról, miért jelentkeztek a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába táboroztatónak. Fehér…