Jövőre is bejárós leszek
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Tominak egy elvárása van egy jó nyári táborral szemben, ennek pedig a PEOPLE TEAM (PT) maximálisan eleget tett.

„Azt várom el egy tábortól, hogy jó legyen a hangulat, és persze az is fontos, hogy milyen programok vannak. A PT-ben a programok nagyon jók és élménydúsak voltak. A vízi csata egy kis felfrissülést hozott. Nagyon tetszett, hogy egy zenekar, az Animal Cannibals is ellátogatott a táborba. Élveztem a zenét. A tábortáncot pedig nagyon megkedveltem. Jó ötlet, hogy csapatokban versenyzünk. Tetszett a kabalaállat, a nyunyóka, illetve hogy még ilyen plüss is van.

A PEOPLE TEAM nyári táborában kétszer jártam, mindkétszer robotikatáborba jelentkeztem, bejárósként, mivel én is kecskeméti vagyok, ezért esténként hazamentem. Örülök, hogy új ismereteket sajátítottam el a robotprogramozásról. Első nap még nem voltam magabiztos, féltem, de utolsó nap már hiányzott a tábor. Finom ételeket kaptunk, és vigyáztak rá, hogy tiszta legyen minden helyiség.

Szeretek táborozni, mert ilyenkor kikapcsolódom és sok barátot szerzek. Jövőre is elmegyek a PT-be, és ismét bejárós leszek.”


Gabonapehely majonézzel
A kacsatechnika mindent megold

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el. – Már…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Nevessünk és alkossunk együtt!

Egy tábor tucatnyi szekcióval, egyformán szórakozni, fejlődni és barátkozni vágyó gyerekekkel. A PEOPLE TEAM kecskeméti…