Ezt a tábort nem érdemes kihagyni
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Tanulás, barátok és sok nevetés. A PEOPLE TEAM nyári táboráról ezek a kifejezések jutnak eszébe Panninak, aki szívesen ajánlja diáktársai figyelmébe a PT-t. A beszámolójából az is kiderül, hogy miért.

„A PT-ben mindenki nagyon-nagyon kedves, nem gondoltam volna, hogy ennyi barátot és élményt szerzek egy hét alatt. A PEOPLE TEAM volt életem legjobb tábora.

Semmit nem változtatnék a PT-n, nekem minden nagyon tetszett. Imádtam, hogy a büfékártyámmal annyi jégkrémet vehettem, amennyit csak akartam, az ételek közül pedig minden ízlett. Bejárósként táboroztam, azaz nem aludtam ott, de szerintem nagyon otthonos a szállás, és egy táborhoz megfelelő és kulturált a környezet.

A PT-ben angol nyelvet és sok új táncot tanultam. A lányokkal mindig azon röhögtünk, hogy az egyik mókus milyen furcsán táncolt az angoltanárral. Ezt a tábort nem érdemes kihagyni! Nagyon sok közeli barátot szereztem.

Imádtam az esti programokat, nagyon sokat nevettem a társaimmal. Az utolsó napon nem mertünk részt venni a szellemidézésen, de végül együtt bementünk, és rájöttünk, hogy csak vicc az egész. A legviccesebb az volt, amikor egyik este kaszinós játék volt, és éppen a »bank« előtt álltunk, észrevettem, hogy az egyik fiú benyúlt a kalapba, és elkezdtem baromi hangosan krákogni, majd a fiú nagyon megijedt, és röhögésben tört ki, majd elment. Amikor pedig a nyunyókaszerenádot kellett kitalálni, sírva röhögtünk, és úgy ötleteltünk.”

A tanárok vevők a jó beszélgetésekre
Otthon elunnád magad

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el. – Már…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

20 perc alatt barátokra leltem

Táboroztatókat bemutató sorozatunkat Mátéval folytatjuk, aki a PT-s gamertábor tanára. Fonyogáb Máté vagyok, 22 éves,…
PEOPLE TEAM tábor

Táboros tiniszerelem

Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen.…
PEOPLE TEAM tábor

Együtt, egy csapatként

Magányos farkasnak tartod magad? Nincs ezzel gond, de próbáld ki, milyen az, amikor hozzád hasonlóak…