Pecsétekért könyvet
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Niki nagyon vigyázott, hogy meg ne fázzon, és ezért haza kelljen mennie a PT táborából. Ilyen a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekparadicsoma a 14 éves lány szerint:

„Nem jó egész nyáron otthon lenni. A tábor azért van, hogy jól érezzük magunkat. A PT-ben minden szuper volt. Sajnos a barátaim nem jöttek el, de biztos élvezték volna a tábort.

Nem féltem a táborozástól, honvágyam sem volt. A családomat is azzal nyugtattam, hogy ne aggódjanak, mert lehet ingyenfagyit kapni, ezért vigyázok az egészségemre, nehogy haza kelljen mennem. Plusz a pecsétekkel ingyen szerezhettünk könyveket.

A szekciók közül a tudóstáborba jelentkeztem, mert érdekelt, milyen lehet boncolni. Bejött a választásom, mert utána a természetismeret-órákon okosakat mondtam, és ötösre írtam meg a dolgozatot, szóval hasznos dolgokat tanultam.

Sok embert ismertem meg a PT-ben. Szerintem egy lánnyal életre szóló barátságot sikerült kötnünk. A fiúknak azt tanácsolnám, hogy vigyenek magukkal pótalsógatyát, mert lehet, hogy a tábor során lefagyasztják.

Nagyon jó volt az első és az utolsó nap is, de fájt, hogy ott kellett hagyni a tábort a végén. Naná, hogy jövőre is PT-s leszek.”


Régóta várom, hogy táboroztató legyek
Májkrémes paprika gumicukorral leöblítve

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Gyümölcsszedés

A két kedvenc nyári gyümölcsöm a dinnye és az eper. Dinnyét csak boltban tudok beszerezni,…
PEOPLE TEAM tábor

Múzeumba megyünk

– Nem akarok múzeumba menni! – nyűgösködött Matyi. – Ugyan miért nem? – nézett fel…
PEOPLE TEAM tábor

Grillezés (III)

Nem kell folyamatosan forgatnod a húsokat, elég egyszer, amikor már elfehéredett a melegtől. Lapáttal, csipesszel…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…
PEOPLE TEAM tábor

Lelkes gyerekek a filmestáborban

El szeretnéd sajátítani a mozgóképkészítés alapjait? Akkor irány a filmestábor! A PEOPLE TEAM minden évben…