Ezért éri meg visszajönni táborozni
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Bencus megtalálta a legjobb tábori közösséget. A srác a PEOPLE TEAM nyári táborában járt, és megosztotta honlapunk olvasóival a tapasztalatait.

„Egyszer voltam eddig a PT-ben, és a legmeglepőbb, amivel találkoztam a tábor alatt, elsősorban maga a közösség volt. Mindenki kedves volt, és ezért megéri visszajönni. A segítők is nagyon kedvesek és segítőkészek. Jó volt látni, hogy a mókusok úgy bántak a kicsikkel, mintha a saját gyerekeik lettek volna. Az egyedüli, ami egy picit sok volt, hogy időnként túlságosan féltették az épségünket, ami néha szükséges is, csak voltak olyan pillanatok, amikor nem kellett volna annyira vigyázni ránk.

Szerintem a szállás teljesen rendben volt, és örültem, hogy nem egyedül voltunk egy szobában, hanem párban. Az épületek jók voltak, és kifejezetten tetszett a környezet. A kedvenc ételeim azok a reggeliről megmaradt pékáruk voltak, amikből mindig lehetett enni. Nagyon finomak voltak.

Nem feltétlenül tanulási céllal táboroztam, hanem a közösség miatt, de sok érdekes dolgot tanultam a természettudomány rejtelmeiből. A legfontosabb, hogy a PT-ben megtanultam más szemmel nézni az emberekre. Úgy érzem, hogy azóta sokkal inkább társasági ember vagyok.

A legkedvesebb tábori élményem a barátok szerzése, és már szinte szerencsésnek éreztem magam, hogy ilyen jó közösségbe csöppentem. A fürdő, az állatkert és az esti csillagászat nagyon jó programok voltak, a legtutibb mégis a foci, de eléggé kafának találtam a birkózást is Macival. Aranyos volt, amikor az állatkert után egy kislány odaült mellém, és azt kérte, hogy vigyem fel az ugrálóvárba, mert az anyukája nem engedi neki.

Tetszett a szervezettség: nagyon jól meg volt szervezve a tábor és annak a programjai. Összeségében nagyon elégedett voltam, és ebben az évben is meg fogom látogatni a tábort. A szüleim sem féltettek, mivel már a tesóim is jártak a PT-ben, így tudták, hogy milyen lesz a tábor. Utólag ők is hasznosnak érezték az ottlétemet, és támogatnak abban, hogy visszamenjek. Őszintén szólva nem vettem még részt ennél jobb táborban.”

Cukor a tészta főzővizébe? Na ne!
A táborban felelősségteljesebb lehetek

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Nem támadt kedvem hazatelefonálni

Virág négy éven át táborozott a PEOPLE TEAM-ben, legutóbb azonban táboroztatónak jelentkezett a kecskeméti gyerekfesztiválra.…
PEOPLE TEAM tábor

Hová szökik?

Az idei évünk szökőév, a naptárunk 2024. február 24-ét szökőnapként jelöli. Ez egy névnap nélküli…
PEOPLE TEAM tábor

Csillagnézés tanulással

A PEOPLE TEAM nyári táborának táboroztatóit meginterjúvoló sorozatunkat Lillával folytatjuk. Mutatkozz be, kérlek! Beretka Lilla…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Otthon elunnád magad

Otthon maradni kényelmes, takarékos, de fölöttébb unalmas megoldás, ha a nyári vakáció eltöltéséről van szó.…