Korábban nem mertem táborba menni
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Az első táborozás előtt természetes az aggódás: vajon jó lesz a közösség, lesznek-e finom ennivalók, milyen lesz a környezet és a hangulat? Leila első táboraként a PEOPLE TEAM hétnapos gyerekparadicsomát választotta – és nem bánta meg.

„Egyszer voltam a PT-ben, és a legmeglepőbb dolgoknak azt találtam, hogy a tanárainkkal úgy lehetett beszélgetni, mint a korunkbeliekkel, hogy sosem unatkoztunk, és hogy csak jóindulatú és segítőkész emberekkel voltunk körbevéve – ha valaki esetleg rosszul érezte magát, a többiek próbáltak neki segíteni, ahogy csak tudtak. Egyből, amint beléptem, jött Ricsi, és felvitte a cuccomat a szobámba.

A szállás kényelmes, tágas, szerintem tökéletes. Az épületek tiszták és kulturáltak, nekem ez nagyon tetszett. Annak nem örültem egyedül, hogy nem lehetett felvinni a kollégiumi szobákba ételt, így elég vicces volt, amikor hajnalok hajnalán próbáltunk egymástól ennivalót szerezni.

Kuktatáborba jelentkeztem, és tetszett, hogy megettük, amiket főztünk, és nem éreztem úgy, hogy közben iskolai értelemben túl sokat tanulnánk. Megtanultam főzni, ami a későbbiekben jól fog jönni. Persze nem csak az általunk elkészített ételeket ehettük, a többi közül a pizza volt a kedvencem, mert szív alakban nyomták rá nekünk a ketchupot.

A szüleim féltettek, mert ez volt az első táborom, előzőleg sehova nem mertem elmenni. A PT után boldogan jöttem haza, és ezt anyuék pozitívan látták. Sok emberrel lettem jóban. Amikor összegyűltünk nagyon sokan, rengeteget nevettünk és beszélgettünk egymással. Olyan is előfordult, hogy este hangokat hallottunk kintről, és azt hittük, valami szellem. A programok annyira tetszettek, hogy nem tudok kedvencet választani közülük. Na jó, amikor el mentünk strandolni, az nagyon jó volt. Természetesen következő nyáron is szívesen lennék PT-s.”

Táborból a fővárosba
Cukor a tészta főzővizébe? Na ne!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Élvezd, hogy itt lehetsz!

Egy táboroztató akkor jó, ha lelkes. Legyen akár tanár, szervező vagy animátor, szeresse a gyerekeket.…
PEOPLE TEAM tábor

Táboros tiniszerelem

Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen.…
PEOPLE TEAM tábor

Ki vigyáz a gyerekre? A tábor!

Pontosabban a táboroztatók, akik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a gondjaikra bízott diákok jó élményekkel…