Attól, hogy laza vagy, még lehetsz szervezett
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Berci sokat tanult a kedvenc nyári táborában. A legkedvesebb emlékeiről és a leghasznosabb tanácsról is beszélt a PEOPLE TEAM táborozója.

„Négyszer jártam a PT-ben. Talán a legnagyobb különbség ezek között az volt, hogy elsőre sok idegen ember között, új helyen voltam, de elképesztően hamar beilleszkedtem. Most, hogy ismerek sok embert, a programokat, egy nagyon nyugodt helyen barátokkal lenni teljesen más, mint elsőre.

A kedvenc helyem a kajaőrség, a legjobb program pedig a szolgáltatóház volt, amiből mi is kivettük a részünket. Gondolkodtunk egy olyan dolgon, amivel meglepetést tudunk okozni mindenkinek, mókusoknak, táborlakóknak egyaránt. Kevés gondolkodás után azt találtuk ki, hogy felpakolunk minél több butaságot a szobánkba, így került fel egy tábla, cappys szék stb. Ezekből alakult ki egy általunk áldozati asztalnak nevezett terület. Aztán (persze teljesen barátságosan) elkértük a nagyon kedves szomszédaink polcait, és egy az egyben leparkettáztuk vele az egész szobát. Pár kuka és diszkófény beszerzése után indultak az esti misék és áldások. Már aznap este a fél mókuscsoportot sokkolni tudtuk vele, és egy elképesztően vicces esténk volt. Amire pedig mi sem számítottunk, az a szolgáltatóházba való bekerülésünk, ahol egy éjszakán át tábori áldást adhattunk. Megint képesek voltunk alkotni szerintem, és jövőre egy ennél is jobb ötletünk van (nem ijesztésnek szántam).

Szekciók közül nagyon élveztem a régészetet, ami információdús téma, az angoltudásom nagy részét pedig szintén a PT-nek köszönhetem, és itt használtam a legtöbbet. Sokat változtam a táborban töltött idő alatt, például figyelmesebb lettem, a tűréshatáromat feljebb toltam, és még sorolhatnám. Egy mókustól kapott nagyon jó tanács, hogy »az, hogy lazának tűnsz, még nem jelenti azt, hogy nem vagy szervezett«.

A szállás kényelmes, a szobák többnyire jó állapotban voltak, aludni tökéletesek. A táboros kaják közül a pizza a legfinomabb, és a reggelik nem is lehetnének jobbak. Próbáltam minél több ételt megkóstolni, nekem ízlett minden.

Nem vettem részt ennél jobb táborban, a PT az egyetlen, és az is marad szerintem. A tábor hibájából eredően nem találkoztam semmi rosszal a PT-ben. Megismertem a máig legjobb barátaimat, és bárhogyan nézem, a nyaram központja a tábor.”

Imádtam a pizzát
„Készen állsz a sírásra?”

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

A legjobb meló a világon

Karina a PEOPLE TEAM nyári táborában szeret igazán tanár lenni. Lássuk, miben más szerinte a…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Együtt, egy csapatként

Magányos farkasnak tartod magad? Nincs ezzel gond, de próbáld ki, milyen az, amikor hozzád hasonlóak…