10 ok, amiért visszajárok a PT-be
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Szerintem mindenkinek van oka, hogy visszajöjjön a PEOPLE TEAM táborába, akárhányszor is volt itt, de most én fogom elmondani nektek, miért térek vissza minden évben.

– Legfőképp az ismerősökért jövök vissza, mert máshol nem nagyon láthatom őket. Ha például meglátok valakit, akivel jóban voltam az előző évben, biztosan köszönök neki.

– Kell a kikapcsolódás, főleg nyári munka után. A friss levegő is jót tesz, nem az a szennyezett városi környezet. Általában ha kimozdulok, akkor megpróbálok messze menni akármilyen gyártól vagy főúttól.

– Sok a hasznos tantárgy, amiket általában nem szoktak az iskolában tanítani. Ilyen például a média, kreatív írás, újságírás stb.

– A napi három étkezés sem rossz, szerintem jó a választék, főleg azért, mert nem minden második nap eszel pizzát otthon.

– A szabadidő is egy ok, mert akkor elmehetek a focipályára vagy a trambulinokhoz, és ott el tudok lenni. Ez, mondjuk, jó, mert csak itt tudok ilyet csinálni, mivel nincsen semmiféle sportpálya közel hozzám.

– Az esti programok elég szórakoztatóak, főleg H. Dávid jelenlétével. Nagy részüket ki szoktam hagyni, de azért nézni is elég vicces. Hogyha van valami csapatmunka, ami tetszik, akkor biztosan megpróbálok segíteni.

– Még egy ok, amiért szeretek visszajönni, az az, hogy van néha állatbemutató, ahol gyerekek kígyókat vehetnek a nyakukba, de van például kutyabemutató is.

– Pénteki bulik. Általában szoktak jönni ismert emberek előadni. Ilyen például az Animal Cannibals. De szokott az utolsó napon diszkó is lenni. Ez azért van, mert elbúcsúzunk a tábortól.

– A szobák felszereltsége miatt is jó ötlet idejönni. Nem a legkényelmesebb ágyak, de azért ha fáradt vagy, akkor jól el tudsz ezeken aludni.

Utolsó okom, hogy miért szeretek évente visszajárni: szimplán jó móka!

Sziráki Milán

KecskeNEWSás-archívum

Mi az a PT-vágy?
Több szabadságot kaptunk, mint más táborban

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Édes méz

Szent Ambrus a méhészek és mézeskalács-készítők, azaz mézesbábosok védőszentje. Ambrus Milánóban élt a IV. században,…
PEOPLE TEAM tábor

A Mikulás birodalmában

December 6-át, a Miklós-napot nem csak a név viselői várják izgatottan, hanem minden gyerek. A…
PEOPLE TEAM tábor

A legendás mártír

Szent Borbála, a bányászok védőszentje az egyik legnépszerűbb szent, a legtiszteletreméltóbb női szentek egyike. December 4-én Európa sok országában megünneplik…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csak lazán a táborban!

Mindig add magadat, akkor is, ha táborozni mész! A PEOPLE TEAM (PT) nyári táborai a…
PEOPLE TEAM tábor

Lelkes gyerekek a filmestáborban

El szeretnéd sajátítani a mozgóképkészítés alapjait? Akkor irány a filmestábor! A PEOPLE TEAM minden évben…

Élvezd, hogy itt lehetsz!

Egy táboroztató akkor jó, ha lelkes. Legyen akár tanár, szervező vagy animátor, szeresse a gyerekeket.…
PEOPLE TEAM tábor

Játék és jókedv a táborban

Tudtad, hogy a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborában napközben nyitva találod a játékszobát? Kinti és…
PEOPLE TEAM tábor

Nevessünk és alkossunk együtt!

Egy tábor tucatnyi szekcióval, egyformán szórakozni, fejlődni és barátkozni vágyó gyerekekkel. A PEOPLE TEAM kecskeméti…