10 ok, amiért visszajárok a PT-be
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Szerintem mindenkinek van oka, hogy visszajöjjön a PEOPLE TEAM táborába, akárhányszor is volt itt, de most én fogom elmondani nektek, miért térek vissza minden évben.

– Legfőképp az ismerősökért jövök vissza, mert máshol nem nagyon láthatom őket. Ha például meglátok valakit, akivel jóban voltam az előző évben, biztosan köszönök neki.

– Kell a kikapcsolódás, főleg nyári munka után. A friss levegő is jót tesz, nem az a szennyezett városi környezet. Általában ha kimozdulok, akkor megpróbálok messze menni akármilyen gyártól vagy főúttól.

– Sok a hasznos tantárgy, amiket általában nem szoktak az iskolában tanítani. Ilyen például a média, kreatív írás, újságírás stb.

– A napi három étkezés sem rossz, szerintem jó a választék, főleg azért, mert nem minden második nap eszel pizzát otthon.

– A szabadidő is egy ok, mert akkor elmehetek a focipályára vagy a trambulinokhoz, és ott el tudok lenni. Ez, mondjuk, jó, mert csak itt tudok ilyet csinálni, mivel nincsen semmiféle sportpálya közel hozzám.

– Az esti programok elég szórakoztatóak, főleg H. Dávid jelenlétével. Nagy részüket ki szoktam hagyni, de azért nézni is elég vicces. Hogyha van valami csapatmunka, ami tetszik, akkor biztosan megpróbálok segíteni.

– Még egy ok, amiért szeretek visszajönni, az az, hogy van néha állatbemutató, ahol gyerekek kígyókat vehetnek a nyakukba, de van például kutyabemutató is.

– Pénteki bulik. Általában szoktak jönni ismert emberek előadni. Ilyen például az Animal Cannibals. De szokott az utolsó napon diszkó is lenni. Ez azért van, mert elbúcsúzunk a tábortól.

– A szobák felszereltsége miatt is jó ötlet idejönni. Nem a legkényelmesebb ágyak, de azért ha fáradt vagy, akkor jól el tudsz ezeken aludni.

Utolsó okom, hogy miért szeretek évente visszajárni: szimplán jó móka!

Sziráki Milán

KecskeNEWSás-archívum

Mi az a PT-vágy?
Több szabadságot kaptunk, mint más táborban

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Márk napja

– Nézzétek! – kiáltott fel Nagyapa, amikor unokáival egy szántóföld mellett sétáltak el. – Már…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Summerhill: iskola másként

A Summerhill Iskola Suffolkban, Angliában található. Alapítója Alexander Sutherland Neill skót pedagógus, oktatáselméleti szakember, a…

KAPCSOLÓDÓ

Élvezd, hogy itt lehetsz!

Egy táboroztató akkor jó, ha lelkes. Legyen akár tanár, szervező vagy animátor, szeresse a gyerekeket.…
PEOPLE TEAM tábor

Táboros tiniszerelem

Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen.…
PEOPLE TEAM tábor

Együtt, egy csapatként

Magányos farkasnak tartod magad? Nincs ezzel gond, de próbáld ki, milyen az, amikor hozzád hasonlóak…