Több szabadságot kaptunk, mint más táborban
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Zita több tábort kipróbált már, így van összehasonlítási alapja. Most elmondja, miben különbözik a PEOPLE TEAM (PT) más nyári táboroktól.

„Még csak egyszer jártam a PT-ben, de nagyon élveztem. Bár a barátnőim, akik már voltak ott többször is, meséltek róla, de engem például meglepett, hogy milyen nagy a tábor területe, hogy egy átlagos nyári táborhoz hasonlítva mennyivel több szabadságot kapunk úgy, hogy közben sosem unatkozik az ember. A kaja is kellemes csalódást okozott – a pizzát imádtam –, mivel azt hittem, hogy nem lesz valami jó, ezért sokszor fogom használni a büfét, hogy ne legyek éhes. Ennek ellenére ízlett majdnem minden, amit kaptunk, bár a büfét így is sokszor használtam, ugyanis az volt az egyik kedvenc részem.

A PT-s témaválasztékból nekem a kuktatábor a kedvencem, bár eddig csak abban voltam, de imádtam. Én eleve nagyon szeretek sütni-főzni, és a főzőtáborban nemcsak jól éreztem magam, hanem sokat is tanultam. A délutáni/esti programok közül a táborzáró buli tetszett a legjobban.

A barátnőmmel mentem, ezért annyira nem barátkoztunk másokkal, mivel így is elvoltunk. Nyilván beszélgettünk a többiekkel, de nem törekedtünk annyira arra, hogy megismerjük őket. Idén szerintem már próbálkozni fogunk.

Már a tábor első napján kiszúrtunk egy fiút, aki elég szimpatikus volt mindegyikünknek (no meg elég helyes). Nem mertünk odamenni hozzá, vagy beszélni vele, ezért csak távolról figyeltük, de azért a nevét nagyon szerettük volna tudni. Valamikor akkortájt megismerkedtünk a táborban egy másik fiúval, és megkértük, hogy kérdezze meg nekünk a srác nevét. Meg is tette, de elmondta a fiúnak, hogy mi kérdezzük, és emiatt nagyon cikin éreztük magunkat. Utólag már inkább csak nevetünk rajta, meg aztán az a srác már biztos nem emlékszik ránk.

Egyik este a szobatársaink már aludtak, vagy aludni akartak, de a legjobb barátnőm és én nem voltunk fáradtak, ezért az ágyamban telefonról elkezdtünk sorozatot nézni. Amit néztünk, csak angolul és angol felirattal volt elérhető, így nem értettünk belőle semmit, de élveztük.

A tábor kollégiumi épülete szerintem teljesen lakható, a szobákkal együtt. Ha valaki feljebb lévő emeleten lakik, akkor azért macerás fel- és lehozni a cuccokat, de a lift ilyenkor hasznos. A környezet tiszta és teljesen rendben van.

Általában nem féltenek a szüleim. Vagyis nyilván de, de ismernek annyira, hogy tudják, felesleges félteni. Mindenesetre örültek, hogy elmentem a táborba, mivel látták, hogy jól éreztem magam. Vannak táborok, amik szintén tetszettek, de olyan, amiben a PT-nél jobban éreztem volna magam, nem volt.”

10 ok, amiért visszajárok a PT-be
Együtt, egy csapatként

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Itt mindenki egyenlő

Ebben a táborban fontos, hogy mindenki jól érezze magát. A PEOPLE TEAM új generációs nyári…
PEOPLE TEAM tábor

Gyermeknap

– Gyerekek, holnap nem lehet lustálkodni, korán keltek! – figyelmeztette Zsófit és Matyit Nagypapa. –…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Együtt, egy csapatként

Magányos farkasnak tartod magad? Nincs ezzel gond, de próbáld ki, milyen az, amikor hozzád hasonlóak…
PEOPLE TEAM tábor

Imádtam a pizzát

Jártál már olyan nyári táborban, ahol pizzát adtak ebédre vagy vacsorára? A PEOPLE TEAM (PT)…
PEOPLE TEAM tábor

Anyu és a mókusok

Mindenki vigyen magával egy mókust, ha táborozik? Hogy is van ez? Georgina édesanyja után az…