Egy mókus vigasztalt meg
Táboringer
PEOPLE TEAM tábor

Kik azok a mókusok? A PEOPLE TEAM táboraiban így hívják a mókamester animátorokat, akik alig néhány évvel idősebbek a táborozóknál. A kis korkülönbség azért szerencsés, mert így a tábor résztvevői jobban értik egymás nyelvét és problémáit, ezáltal utóbbiakra könnyen találnak megoldást. Ari is megtapasztalta ezt.

„Kétszer vettem részt a PT-táborban, és abban tért el egymástól a két alkalom, hogy a másodikban már sokkal több volt az ismerős arc. A kuktatábor a kedvenc szekcióm, mert ott nagyon jó a hangulat és maga az elfoglaltság is. A legjobb PT-s étel a pizza, nagyon finomat rendeltek, szuper ötlet volt vacsorára adni.

A szállás kényelmes, ideális egy táborhoz. A szobák a célnak megfelelnek, mindenkinek van helye. A szüleim féltettek indulás előtt, de utólag örültek, hogy jól éreztem magam.

Igazából minden tetszett a PT-ben. A kedvenc programom az esti csillagnézés, ilyenkor mindenki kifekszik a focipályára, és csendben nézzük a csillagokat, valamint távcsővel is meg lehet figyelni őket. Az utolsó esti programok szintén ütősek. A strandra menésnek kifejezetten örültem, mert jó olykor egy kicsit kiszakadni a tábori környezetből.

A tábornak köszönhetően lazább lettem, és megtanultam, hogy jobban kell nyitnom az emberek felé. Velem is kedvesek voltak, például amikor egyszer rossz hangulatban voltam, az egyik mókus meglátott, és úgy megvigasztalt, hogy utána már nem is gondoltam a kellemetlen dologra. Rossz volt elbúcsúzni a végén a barátaimtól, akikkel együtt sírtunk. Persze rengeteg vicces pillanatunk is volt, a legemlékezetesebb ezek közül az, amikor előadást kellett csinálni az Animal Cannibals egyik dalára, és majdnem leestünk a színpadról.”

Ki vigyáz a gyerekre? A tábor!
Szeretek gyerekekkel foglalkozni

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

A kacsatechnika mindent megold

A PEOPLE TEAM nyári táborában van néhány olyan kifejezés, amelyet előszeretettel használnak a táboroztatók. Többek…
PEOPLE TEAM tábor

Nevessünk és alkossunk együtt!

Egy tábor tucatnyi szekcióval, egyformán szórakozni, fejlődni és barátkozni vágyó gyerekekkel. A PEOPLE TEAM kecskeméti…