Hasznosan töltöttem ezt a hetet
Táboringer

Ha nyár, akkor vakáció – de persze a pihenés mellett a tanulásnak is helyet lehet szorítani. Főleg, ha az szórakoztató formában zajlik, és még új barátságok kialakítására is lehetőséget ad. Rózi többször is ellátogatott már a PEOPLE TEAM nyári táborába. Lássuk, mit gondol a PT-ről!

„Háromszor voltam a PT nyári táborában. Magabiztosabban érkeztem évről évre a táborba, és több barátom lett.

A kedvenc szekcióm az angol. Két éve járok angoltáborba; nagyon élvezetes angol anyanyelvű emberekkel kommunikálni, és időt tölteni. Kedvenc programom nem nagyon van, mivel minden programot és pillanatot élveztem a PT-ben.

A leghasznosabbak az angolórák voltak, mivel számomra fontos a nyelv, és érdekesnek találom más országok kultúráját. Önállóságot, alkalmazkodási képességet és jó sok angol szót tanultam a táborban. A legszórakoztatóbb rész pedig talán a vízi csata volt, illetve az esti programok mindegyike.

Őszintén, nem volt olyan, ami nem tetszett, bár lehetne kicsit kényelmesebb az ágy, és tisztább a fal (a kollégiumban volt a szállásunk). De összességében lakhatók voltak a szobák. Régiesek az épületek, de sok növény van, ami kifejezetten tetszett. A reggelik nagyon jók voltak, forró teával. Meg persze a pizza.

Olyan sok vicces sztori esett meg velem a táborban, hogy nem tudok választani közülük. A lefélelmetesebb talán az volt, amikor kosaraztam, és a szemembe repült egy muslica. Azt pedig tanulságosnak nevezném, amikor az egyik angoltanárral beszélgettem a gyerekkoráról. Érdekel, hogy jövőre lesznek-e olyan PT-s angoltanárok, akik Olaszországban születtek/élnek? És újfajta játékok/programok is lehetnének.

A szüleim nem féltettek. Örültek, hogy ilyen hasznosan töltöttem ezt a hetet, és hogy ilyen jól éreztem magam. Talán abban változtam, hogy jobban tudok nyitni az emberek felé, és nem félek megszólalni idegen nyelven. Nem jártam még a PT-hez hasonló táborban.”

, , , ,
Élvezd, hogy itt lehetsz!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Elemlámpázás

A kempingezéshez kapcsolódik a következő cikkem. Biztosan sokatoknak eszébe jutott már, hogy milyen lehet éjjel…
PEOPLE TEAM tábor

Dinnyeevés (II)

A különböző fajtáknál hagytuk abba múltkor. Most jöjjön még egy kis áttekintés, utána pedig megosztom…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Stresszkezelés Bandival

A PEOPLE TEAM dróntáborának tanára, Bandi jótanácsokat ad – érdemes megfogadnod ezeket, aztán pedig kipróbálnod…
PEOPLE TEAM tábor

Otthon elunnád magad

Otthon maradni kényelmes, takarékos, de fölöttébb unalmas megoldás, ha a nyári vakáció eltöltéséről van szó.…